Ha sokat járunk klasszikus vendéglőkbe, nagyjából azonos felhozatallal találkozhatunk mindenütt. Akad azonban a menün egy kategória, amely szinte minden étteremben ugyanazt a néhány elemet tartalmazza: uborka-, paradicsom- és káposztasalátát. Na jó, talán még egy kis vegyes vágottat is. Persze ez nem véletlen, végképp nem holmi vendéglátós összeesküvés, csupán annak az egyszerű ténynek a következménye, hogy a magyaros ételekhez bizony, ezek a saláták passzolnak a legjobban. Emeljük ki most a csoportból a klasszikus köményes káposztasalátát, és nézzük meg, mitől lesz olyan isteni!
Nézd meg galériánkban a köményes káposztasaláta elkészítését!
Így lesz igazán ízes a klasszikus káposztasaláta
A klasszikus köményes káposztasaláta teljes receptjét itt találod, mentsd el kedvenceid közé, vagy küldd tovább valakinek, aki szerinted szívesen elkészítené!
Fotók és recept: Lakos Benedek
Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!
Még több klasszikus vár rád itt: