Íme a retró köményes káposztasaláta receptje – Gyors és isteni

A világon sokféle káposztasaláta létezik, és mindegyik valamennyire illeszkedik az adott nemzet konyhájához. Nekünk, magyaroknak egy köménymaggal és ecettel ízesített verzió dukál, ha már ennyire szeretünk rántotthúsozni. A Napi Tipp hozza a tökéletes receptet. Jöhet?

Ha sokat járunk klasszikus vendéglőkbe, nagyjából azonos felhozatallal találkozhatunk mindenütt. Akad azonban a menün egy kategória, amely szinte minden étteremben ugyanazt a néhány elemet tartalmazza: uborka-, paradicsom- és káposztasalátát. Na jó, talán még egy kis vegyes vágottat is. Persze ez nem véletlen, végképp nem holmi vendéglátós összeesküvés, csupán annak az egyszerű ténynek a következménye, hogy a magyaros ételekhez bizony, ezek a saláták passzolnak a legjobban. Emeljük ki most a csoportból a klasszikus köményes káposztasalátát, és nézzük meg, mitől lesz olyan isteni!

Nézd meg galériánkban a köményes káposztasaláta elkészítését!

A klasszikus köményes káposztasaláta teljes receptjét itt találod, mentsd el kedvenceid közé, vagy küldd tovább valakinek, aki szerinted szívesen elkészítené!

Fotók és recept: Lakos Benedek

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több klasszikus vár rád itt:

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...