10 másodperc alatt kockázhatod fel az uborkát ezzel a trükkel

Összedobnál egy gyors salátát, és szeretnél minél hamarabb túlesni a zöldségek feldarabolásán? Napi tippünk segítségével 10 másodperc alatt végezhetsz az uborkaaprítással!

Miért ne gyorsíthatnánk fel a konyhai előkészületeket, ha van rá lehetőség? Egy gyors és könnyed megoldással másodpercek alatt végzünk az uborkadarabolással, feltéve, hogy a bolti kígyóuborkát a már jól ismert, talán sokszor felesleges műanyagfóliában vásároltuk meg.

Íme a megoldás!

@jennafraser Since a few people said they didn’t know this hack…here it is #fyp #bereal #lifehacks #foodprep ♬ Super Freaky Girl - Nicki Minaj

Egyszerűen csak húzd le az uborka feléig a fóliát, az uborkába vágj bele hosszában párszor (így kis körcikkek keletkeznek), majd a bevágott uborkát a szokott módon szeleteld fel, és máris kész a salátába való!


Még több okos trükköt, tanácsot leshetsz el:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...