Melyik zacskóban marad legtovább friss a kenyér?

Van, aki a papírzacskóra esküszik, mások rögtön vásárlás után teszik is a veknit a DIY textilzsákba, egyesek pedig hanyagul a műanyagban hagyják tespedni a pékárut. De melyik anyagú zacskó a legjobb a kenyértárolásra? A mai Napi Tippből kiderül.

Eddig is nagy dilemma volt a kenyértárolás, most azonban, hogy lassan egy Mátyás királyba kerül egy vekni, (remélhetőleg) még jobban megbecsüljük a pékárut, és próbáljuk minél hosszabban frissen tartani. De mégis hogyan tegyük ezt? Hiszen mindenki mást mond, minden forrás ellentmond a többinek, alig lehet már kiigazodni a sok különböző igazságon. Pedig igazából csak két tényezőt kell figyelembe vennünk, ha a legjobb kenyértárolási módszert keressük. Hogy ezek micsodák, az rögtön kiderül.

Nézd meg tippjeinket a galériában:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több hasznos konyhai tipp:

Legújabb receptek

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Tejfölös-sajtos csirkecomb

A csirkecombot már előző este befűszerezhetjük, így az ízek jól átjárják a húst, másnap pedig csak a sütéssel kell majd foglalatoskodnunk. Én barna rizsből készült rizibizivel ...

Preckedli (diós linzer) cukorbetegeknek

Tálalás előtt szórjuk meg ízlés szerint poreritrittel, majd úgy kínáljuk. Száraz, hűvös helyen tárolva egy-két hétig is eláll, sőt minél tovább áll, annál finomabb, és omlósabb ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...