Így készül Jamie Oliver szuper gyors serpenyős pizzája

Megéheztél, de csak pár perced van elkészíteni az ebédet? Szerencsére Jamie Oliver serpenyős pizzájára bármikor számíthatsz! Legújabb Napi Tippünkben azt is megmutatjuk, hogy miként készül ez a finomság!

Nemrég írtunk arról, hogy Jamie Oliver egy új sorozattal tér vissza, amiben a séf költségkímélő és egyszerű recepteket mutat majd be. A „Jamie £1 Wonders" néven futó műsor olyan fogások elkészítésére összpontosít, amik fejenkénti adagja kevesebb, mint 1 angol fontból (nagyjából 427 forint) kijön. A show egyik legfelkapottabb étele pedig nem más, mint a sütés nélküli serpenyős pizza, amit most mi is bemutatunk neked!

Rendkívül egyszerű a recept!

Jamie Oliver újfent bebizonyította kulináris tehetségét, és megmutatta, hogy a világ egyik kedvenc ételét könnyebb elkészíteni, mint azt gondoltuk volna. Ezt a pizzareceptet nemcsak a korgó gyomrod értékeli majd, hanem a pénztárcád is.

Jamie néhány perc alatt összedobja a pizzatésztát, amibe liszt (önmagától megkelő lisztet használ, ami annyit jelent, hogy sütőpor is található benne), só, víz és olívaolaj kerül. Majd egy forró serpenyőben megsüti a pizza mindkét oldalát. Ezután ráteszi a paradicsomkonzervet, a hagymát, paprikát és a reszelt sajtot. A pizzát aztán fedő alatt készre süti. Kevesebb mint egy óra alatt egy szuper ropogós, sajtos pizza kerül az ebédlőasztalra!

Az angol séf újragondolt pizzareceptje némiképp megosztotta a követőit, de abban végső soron mindenki egyetértett, hogy egy olcsó és gyors alternatíváról van szó, ami bárkinek jól jöhet, ha egy gyors ebédre van szüksége.

Te elkészítenéd Jamie serpenyős pizzáját?

Forrásunk volt.


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

„Kapj rá!” a halra – Egészség, íz és tudatosság egy...

A halfogyasztás többek számára ma már nemcsak gasztronómiai élmény, hanem tudatos döntés is. A halhús jó minőségű fehérjeforrás, könnyen emészthető, és természetes módon tartalmaz olyan tápanyagokat – például ómega–3 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat –, amelyek jól illeszkednek a kiegyensúlyozott étrendbe. Nem véletlen, hogy a hal egyre gyakrabban jelenik meg a modern, egészségtudatos konyhákban is.

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...