7 meglepő fogás, ami forrólevegős sütőben is elkészíthető

Bár a forrólevegős sütők évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek itthon, de még így is akadnak olyanok, akik kategorikusan elutasítják az említett konyhai eszköz használatát. Ha viszont belegondolunk abba, hogy olaj nélkül, tehát egészségesebben, illetve gyorsabban lehet benne bizonyos ételeket elkészíteni, akkor arra a következtetésre jutunk, hogy mégis érdemes egy esélyt adni neki. Napi Tippünkben segítünk, mely fogásokat érdemes benne elkészíteni.

Lassan már két éve annak, hogy a konyhánk részévé vált egy kissé futurisztikus kinézetű, kétszemélyes, fekete airfryer, amely nélkül ma már el se tudnám képzelni a mindennapjainkat. Miért? Mert tapasztalatom szerint sokkal egyszerűbb és gyorsabb elkészíteni benne bizonyos fogásokat, mint a hagyományos sütőben. Ezenfelül pedig az egész sütőkosár mosogatógépben mosható, ami valljuk be, nagy segítség. Ne érts félre, természetesen továbbra is a sütőben sütöm a karácsonyi bejglit és az egész grillcsirkét, de akadnak olyan ételek, amiket igenis gyorsabb bedobni pár percre a forrólevegős sütőbe.

Az alábbi galériában most olyan finomságokat gyűjtöttem össze neked, amiket (lehet) érdemesebb az airfryerben elkészítened.


Még több érdekes cikk, ami segít majd az otthonfőzésben:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...