Erre használd fel a szezon végi, megtöppedt epreket

Minden jó dolognak vége lesz egyszer – ez alól pedig az eperszezon sem kivétel. Ha már csak nyomottabb, puhább gyümölcsöt tudunk venni, ne csüggedjünk: ezeket a szomorkás szemeket is felhasználhatjuk, a Napi Tipp megmutatja, hogyan.

Szinte mintha csak tegnap lett volna, amikor kilószám hordtuk haza a zamatos, feszes, rikítóan piros epreket a zöldségestől – bizony, a végét járja az idei szezon. Ilyenkor a gyümölcsök talán már kisebbek, nem olyan édesek, esetleg meg vannak nyomódva. Ez persze ne jelentse az epres finomságok készítésének végét, a teljes lemondás helyett inkább tanuljuk meg felhasználni ezt a fajta epret is: megannyi módszer és recept közül választhatunk.

Nézd meg galériánkban az eper felhasználási módjait:

Itt megtalálod az összes ízes receptet:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több napfényes recept vár:

Címlapról ajánljuk

A 3 legegyszerűbb pizzatészta receptje Nápolytól New Yorkig

Nem is csak azért szoktak rá sokan a házi pizzakészítésre, mert manapság egy vagyonba kerül elmenni a legközelebbi olasz étterembe, hanem azért is, mert a próbálkozások során talán egyre többen ráébredtek két dologra. Nevesen, hogy a házi pizzasütés abszolút nem bonyolult, másrészt, hogy meglepően autentikus eredményt lehet elérni akár a saját konyhánkban is. Persze ehhez kell némi tanulás, egy marék tipp, no, meg persze egy megbízható recept. Ez utóbbi kettővel szerencsére az alábbi cikk is szolgálhat, a gyakorlást már mindenkinek magának kell elvégeznie.

Lakos Benedek

További cikkek