4 almatárolási tipp, amitől ropogós, bő levű marad az alma

Ha a tél folyamán nem megfelelően tárolod az almát, akkor többek között nem alakul ki az adott fajtára jellemző illat, illetve nem lesz lédús, puha a gyümölcs. Napi Tippünk következik!

Miért érdemes helyesen tárolni az almát télen? Mert így az alma még a hideg téli hónapokban is vitaminnal és rosttal lát majd el téged és a családodat. Ha ugyanis megfelelő körülmények között tárolod a gyümölcsöket, akkor zamatosak és lédúsabbak lesznek!

Forrásunk volt.


Még több élelmiszertárolási tipp és trükk:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...