Napi 40 csésze teát ivott, ilyen hatalmas teásdobozban temették el

Egy teaimádó fekete humorú hölgynek morbid koporsó jár - főleg, ha ő kéri! 

Van olyan étel vagy ital, amit annyira szerettek, hogy a dobozába temetkeznétek?

Nos, ennek a (naná, hogy) angol hölgynek volt egy kedvence, méghozzá a TEA. És azon belül is egy bizonyos márka, a Typhoo. Mivel napi 40 csészét (!!!) ivott meg, úgy döntött, halála után is szeretné, ha vele maradna a kedvenc itala, ezért nemes egyszerűséggel egy hatalmas, teásdoboz alakú koporsóba temetkezett, saját kérésére.

Ez a nem szokványos napi adag azt jelenti, hogy 23 percenként ivott egy csésze teát, amennyiben normális volt az alvásideje.

Receptajánló:

Néró teasütemény Aranylekvártól

Én a gyors és praktikusabb módszerét írom le ennek a receptnek, nem az eredeti recept alapján készítem el, mert szeretem ha gazdaságosabban vannak elkészítve a sütemények, és ebben az ...

Békebeli sós teasütemény

Mint gyerekkoromban... ízletes, puha, porhanyós és abbahagyhatatlan... :))) Ráadásul elkészíteni is elég könnyű. Ajánlom mindenkinek, aki szerette a békebeli ízeket. Aki nem ismeri, ...

Vajas teasütemény mandulával

Isteni finom és omlós vajas keksz, ráadásul pofonegyszerű, és fél óra alatt készen is van. Fogyaszthatjuk brit módra tea mellé, de kávéba vagy kakaóba mártogatva éppen annyira ...

Tina Watson nem teketóriázott, és annyira határozottan kiállt utolsó óhaja mellett, hogy az meg is valósult. A leicesteri teás hölgyet, miután szívelégtelenségben elhunyt, egy tűzpiros, márkajelzett teás koporsóba temették.

A kissé morbid temetkezési ötletet Janet egyébként először lányával osztotta meg, akivel óriás röhögésben törtek ki, mikor kitalálta, mit szeretne, ha már nem lesz az élők sorában. Mivel állítólag egész életében igencsak fekete humora volt (hát hisz' angol volt!), a kérést komolyan kellett venni.

A temetkezési vállalkozók pedig szívesen segítettek, mondván, nekik az a legjobb, ha elégedett a vevő.

Ezeket olvastad már?

via

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...