A csőben sült ételek nagy előnye, hogy a tetejükre öntött mártás védi őket a kiszáradástól - addig sütjük őket sütőben, amíg a tetejük aranybarnára nem lesz. Ez a réteg általában besamelszósz, de mindenképpen ajánlott valami finom, zsírosabb vajas/tejszínes mártás hozzá.
Nézzétek 17 tippünket!
-
1.
Csirkés karfiolsült
-
2.
Csőben sült padlizsán cukkinival
-
3.
Tepsis karfiol habos besamelmártással
-
4.
Húsos lencse csőben sütve
-
5.
Csőben sült spenótos burgonya
-
6.
Sült csirkés-krumplis egytálétel
-
7.
Fetás cukkini
-
8.
Sajtos burgonya gombával
-
9.
Csőben sült csirkés brokkoli
-
10.
Mustáros sertésragu hagymás püré alatt
-
11.
Csőben sült krumpli zellerrel és fetás öntettel
-
12.
Csőben sült zöldbab juhtúróval és kolbásszal
-
13.
Sonkás-paradicsomos nokedli
-
14.
Orosz gomba Julienne
-
15.
Töltött karfiol csőben sütve
-
16.
Csőben sült brokkolis csirke kölessel
-
17.
Csőben sült resztelt krumpli brokkolival