Nagy bejelentést tett Gianni és felesége, Debreczeni Zita

A csodálatos hírt az Instagrammon jelentették be egy nagyon édes fotóval.

Az olasz sztárséf, Gianni és Debreczeni Zita5 éve szerettek egymásba, és lassan 3 éve annak, hogy egy titkos esküvő keretein belül kimondták a boldogító igent. A sztárpár ebben az időszakban rengeteget utazott, kiköltöztek vidékre,Gianni pedig tovább gyarapította mostanra máregy egész utcát felölelő birodalmát Budapesten. A sztárpár jelenleg újabb, igen boldog kihívás elé néz, ugyanis családot alapítanak.

A fantasztikus hírt az Instagrammon jelentették be egy nagyon édes fotóval,amin két kedvenc kutyájuk is szerepet kap.

„Még mi is alig hisszük el, hogy velünk is megtörténik a csoda, amire évek óta várunk! Az már biztos, hogy egy dologban az anyukájára hasonlít... Szeret késni. Köszönöm Istenem!”

Zita közben azt is tudatta, hogy egyelőre nem szeretnének többet elárulni a kicsiről, így a baba nemére vagy érkezésének időpontjára várni kell. Mi nagyon gratulálunk, és sok boldogságot kívánunk!

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: Instagram

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...