Na így még nem láttad kedvenc termékeid csomagolását

Az örök fogyókúrázók szinte már kapásból rávágják, melyik étel és ital hány kalóriát tartalmaz, sokaknak azonban örök rejtély, hogy egy dobozos kóla például mennyivel ér fel. 

Ez a történet is az Instagramon kezdődött, amikor a CalorieBrands nevű felhasználó létrehozta saját fotóprofilját. Az egyelőre ismeretlen nevű alkotó vagy grafikuscsoport ismert márkás étel -és italtermékek kalóriaértékekkel újratervezett logóját töltötte fel a népszerű fotómegosztóra, ötletesen szemléltetve, hogy egy adag sült krumplival hány kalóriát viszel be a szervezetedbe.

A @CalorieBrands hitvallása szerint ebben a csomagolásban kellene megjelenniük a termékeknek a boltok és éttermek polcain, hogy egy betervezett diéta és fogyókúra esetén megkönnyítsék az emberek kalória-fejszámolását.

Nézd meg a kedvenc termékeidet kalóriaértékkel ellátva:

A sikeres fogyás titka szerintük valójában igen egyszerű: égess több energiát, mint amennyit beviszel. Természetesen ehhez elég nagy fegyelemre és akaraterőre van szükség, de meglepődve fogod tapasztalni, hogy a kalóriaszámolás mennyire rugalmas a többi diétához képest. Itt nincsenek tiltott ételek és a megengedett kalóriabevitelt nagymértékben növelheted ha testmozgást végzel.Végül, de nem utolsó sorban, a kalóriaszámolás módszerét a legtöbb egészségügyi szakorvos ajánlja és támogatja.

És ezt olvastad már?

Ezeket olvastad már?

[via BoredPanda]

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...