12 pikánsan mustáros húsétel, amit hidegen is befalnánk

Mennyei ízházasság köttetik minden mustáros húsétel készítése során: ahogy a pikáns mártás rákaramellizálódik a csirkék, sertések, marhák felszínére, az tényleg utánozhatatlan.

Egyszerre hat különlegességként, egyfajta ünnepélyes hangulatot teremt, mégis egyszerű és köznapi minden mustáros húsétel. Ezt valószínűleg annak köszönhetik, hogy a pikáns szószba való forgatás egyfajta pácolásként hat a szeletekre, megpuhulnak, ellazulnak, fantasztikusan omlósak és ízesek lesznek. Készítsünk el egyet a mustáros húsételek közül, vagy, amennyiben nagyon éhesek vagyunk, akár kettőt is!

  1. 1.

    Mustáros gombaragu alatt sült rozmaringos csirke

  2. 2.

    Tepsis csirkecomb krumplival

  3. 3.

    Fonott csirkemell mustáros mártással

  4. 4.

    Svájci sertésborda

  5. 5.

    Esterházy-rostélyos

  6. 6.

    Fűszeres sült tarja római tálban

  7. 7.

    Egyszerű cigánypecsenye

  8. 8.

    Fokhagymás-krémes csirkemell

  9. 9.

    Texasi omlós marhahús

  10. 10.

    Mustáros-csípős csirkecomb

  11. 11.

    Mustáros csirkecombok serpenyőben

  12. 12.

    Mustáros marharagu

Még több mustáros húsétel itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk