Egyszerre hat különlegességként, egyfajta ünnepélyes hangulatot teremt, mégis egyszerű és köznapi minden mustáros húsétel. Ezt valószínűleg annak köszönhetik, hogy a pikáns szószba való forgatás egyfajta pácolásként hat a szeletekre, megpuhulnak, ellazulnak, fantasztikusan omlósak és ízesek lesznek. Készítsünk el egyet a mustáros húsételek közül, vagy, amennyiben nagyon éhesek vagyunk, akár kettőt is!
-
1.
Mustáros gombaragu alatt sült rozmaringos csirke
-
2.
Tepsis csirkecomb krumplival
-
3.
Fonott csirkemell mustáros mártással
-
4.
Svájci sertésborda
-
5.
Esterházy-rostélyos
-
6.
Fűszeres sült tarja római tálban
-
7.
Egyszerű cigánypecsenye
-
8.
Fokhagymás-krémes csirkemell
-
9.
Texasi omlós marhahús
-
10.
Mustáros-csípős csirkecomb
-
11.
Mustáros csirkecombok serpenyőben
-
12.
Mustáros marharagu
Még több mustáros húsétel itt!
Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!