Így óvta meg a tejét a munkatársai elől egy dolgozó

Ha veled is előfordult már, hogy valaki csent egy keveset a munkahelyen tartott tejedből, akkor lehet, hogy érdemes ellesned ezt az ötletet.

Nemrégiben került fel egy kép a Redditre, melyen egy munkahelyi hűtőszekrény tartalma látható, benne pár doboz tejjel. Elsőre talán neked sem tűnik fel, de az egyiken egy kis lakat is van, mely azért került rá, hogy csak a tulajdonosa tudja kinyitni a kis szelencét.

A kicsinyesség csúcsa, vagy indokolható elővigyázatosság?

– ezzel a kérdéssel osztotta meg egy felhasználó a Reddit közösségi portálon az előbb említett fotót.

Peak pettiness or justifiable security in the office kitchen?
by u/Vented55 in CasualUK

Persze rengetegen reagáltak a bejegyzésre, és sokan leírták, hogy bizony ők is tapasztalták már olyat, hogy a munkahelyükre bevitt tejükből eltűnt pár deci, esetlegesen meg is itták.

Végül a kommentelők arra jutottak, hogy az lehetne a megoldás, ha a cégek közösségi tejet vennének az alkalmazottaknak.

Forrásunk volt.


Hírek, érdekességek, újdonságok:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...