Egy műanyag székes francia kifőzde kapott Michelin csillagot, véletlenül

Ha egy kockásterítős, kispiszkos Michelin-csillagot kap, Te is felkapod a fejed. Egy francia kisváros kifőzdéjével ez történt, alig bírták a kiképzést, úgy megrohamozták őket.

  • Ami az Oscar gálán megtörtént a szervezőkkel, abba a kátyúba a Michelin Guide díjkiosztói is belefutottak:

véletlenül más étteremnek adták a csillagot.

  • A Párizs közeli Bouche à Oreille étterem helyett az egyező nevű vidéki büfét tüntették ki a rangos csillaggal.

A pöttyös terítős, kék flair műanyag székes puritán közép-franciaországi kifőzde dolgozói a kavarodás óta meg sem állnak, az oda tóduló tömeg teljesen felkavarta az állóvizet. “Nincs túl nagy helyünk, és csak négy pincér dolgozik nálunk” – mondta Veronique Jacquet, az étterem vezetője.

A 2017-es gyűjteményben megjelent cím félreírásának helyesbítése több mint egy hetet vett igénybe. Szerencsére csak a honlapon jelent meg hibásan a dolog, így nem kellett újból nyomni a könyvet.

Boeuf Bourguignon recept

Ma hirdetik ki a valódi nyerteseket, amint tudni lehet valami fontosat, jövünk a remélhetőleg már tényleges információkkal!

Ezeket olvastad már?

(viaThe Guardian)

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...