Az egyszerű trükk, amivel mindig szárazon veheted ki a mosogatógépből az edényeket

Ha téged is felbosszantott már, hogy vizesek az edények, amikor vége a mosogatógép programjának, ezért nem tudsz rögtön kipakolni, akkor mutatjuk, mi a megoldás.

A mosogatógép rettenetesen jól jön egy háztartásban, hiszen rengeteg időt és energiát spórolhatunk meg vele. Van azonban a mosogatógépnek egy nagyon rossz tulajdonsága: amikor befejeződik a mosás, és kinyitjuk a gép ajtaját, az edények legtöbbször vizesen kerülnek elő. Persze van rá két megoldás is: az egyik, hogy kinyitjuk a gép ajtaját, és megvárjuk, amíg megszáradnak, ami valljuk be, nem kevés idő, a másik, hogy eltörölgetjük őket.

Az egyszerű trükk, amivel mindig szárazon veheted ki a mosogatógépből az edényeket

Szerencsére egy Babs nevű felhasználó megosztotta megoldását erre a problémára. A nyolc unokával rendelkező nagyi TikTok-videójában egy pofonegyszerű trükköt mutatott a mosogatógépben lévő nedves edényekre.

A nagymama azt mondja, amikor lejár a program, nyissuk ki a mosogatógépet, terítsünk egy konyharuhát az ajtóra, majd kattanásig csukjuk be. Várjunk öt percet, amig a konyharuha magábaszívja a nedvességet, és kész is vagyunk, az edények megszáradtak.

@brunchwithbabs

Life Changing Dishwasher Hack ##tutorials ##kitchenhacks ##parentsoftiktok ##dishwasherhack

♬ original sound - Babs aka Nonna

A videó alatti kommentekből kiderült, hogy nagyon sokaknál bevált ez a trükk, azonban akadtak olyanok is, akiknek egyáltalán nem működött. Egy biztos: egy próbát megér, hiszen egészen sok időt nyerhetünk vele.


Még több mosogatógép:

Forrásunk volt.

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

„Kapj rá!” a halra – Egészség, íz és tudatosság egy...

A halfogyasztás többek számára ma már nemcsak gasztronómiai élmény, hanem tudatos döntés is. A halhús jó minőségű fehérjeforrás, könnyen emészthető, és természetes módon tartalmaz olyan tápanyagokat – például ómega–3 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat –, amelyek jól illeszkednek a kiegyensúlyozott étrendbe. Nem véletlen, hogy a hal egyre gyakrabban jelenik meg a modern, egészségtudatos konyhákban is.

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...