16 morzsás sütemény, ami maga az ősz esszenciája

Ha a morzsás sütemény nem létezne, ki kéne találni: a tökéletesen egymás mellé illő, ropogós-omlós tésztaréteg és a szinte dzsemesre sülő, fűszeres gyümölcsök olyan harmóniát alkotnak, amit kevés más édesség képes utánozni.

A morzsás sütemény nemcsak azért számít az ősz esszenciájának, mert ilyenkor találhatjuk meg a hozzá szükséges gyümölcsöket (a legfinomabb körtéket, almákat, szilvákat), hanem azért is, mert a borongós időben sokkal jobban esik egy fűszeres, porhanyós édesség, mint bármikor máskor az évben. Ha a tökéletes morzsás süteményt keressük, feltétlenül nyálazzuk át az alábbi listát!

  1. 1.

    Fügés muffin édes morzsával

  2. 2.

    Morzsás, habos almatorta

  3. 3.

    Diótésztás almás morzsapite

  4. 4.

    Morzsás almás pite

  5. 5.

    Szilvás-fahéjas morzsasütemény

  6. 6.

    Morzsás almás sütemény

  7. 7.

    Morzsás mákos

  8. 8.

    Morzsás almás pite Vivuc konyhájából

  9. 9.

    Morzsás szilvás süti

  10. 10.

    Pudingos morzsasütemény

  11. 11.

    Gyors almás morzsasüti

  12. 12.

    Szilvás-túrós morzsasüti

  13. 13.

    Almás morzsás szelet

  14. 14.

    Körtés morzsasüti forró karamellel

  15. 15.

    Almás-körtés-nektarinos morzsás süti

  16. 16.

    Körtés-morzsás süti

Még több morzsás sütemény vár rád itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...