4 természetes anyag, amit gyűlölnek a konyhai molylepkék

Állatvédelem ide vagy oda, a molyoknak a lakásban, hát még a konyhában helye nincs. Ha a természetes módszerek híve vagy, mert nem szereted a kemikáliákat, eláruljuk, melyik 4 alapanyagot utálják a molylepkék.

A konyhai molyok, alias ételmolyok sokak legnagyobb mumusai között vannak, mert szinte lehetetlen megszabadulni tőlük. Vagy mégsem? Biztos sokan találkoztatok már a problémával, lehet, hogy bevált módszeretek is van, de ami biztos: ilyenkor a legtutibb, ha gyakorlatilag minden szárazárut kidobunk (lisztet, sót, cukrot, tésztákat, stb.), és teljesen nulláról kezdjük a kamrába pakolást - alapos takarítás után. Ha ezek ellenére sem tűntek el a molyok, és szeretnél természetes szerekkel tenni ellenük, kemikáliák, irtószerek és csapdák helyett, akkor mutatunk 4 alapanyagot, amit utálnak az apró barna lepkék!

Kattints a galériára a természetes molyirtó tippekért!

Forrásunk volt.


Még több hasznos tipp az otthonodba:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...