Mit főzzek ma? Szerdára zellerkrémlevest, egyedényes tésztát és csokis perecet hoztunk

A mai menübe nem került hús, viszont laktató lesz és ízletes, sőt, gyerekkedvenc! Külön felhívnánk a figyelmet a tésztára, ami egy edényben készül, és a retró desszertre.

A szerdai menü burgonyás zellerkrémleves, paradicsomos egyedényes tészta és retró csokis perec, jó étvágyat!

LEVES

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Még több tésztaétel itt!

DESSZERT

Még több aprósüti itt!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...