Mit főzzek ma? Kedden palacsintaleves, sült csirkecomb és trüffel érkezik

Kedden gyerek- és felnőttkedvenc levessel indítunk, a főétel csirkecomb lesz, de nem akárhogy elkészítve, a desszert pedig apró édes (és egy kicsit csípős!) golyóbisok formájában érkezik az asztalunkra.

A napi menü kedden a síparadicsomokat idéző sváb palacsintaleves lesz, amit fűszeres csirkecombok követnek egészségtudatosan elkészítve, a desszert pedig extra trüffel csokival és csilivel.

LEVES

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Még több húsétel itt!

DESSZERT

Még több trüffel itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek