A mai első fogásunk egy pórés zellerleves lesz, a második parmezánnal turbózott igazi olasz rizottó sáfránnyal, a desszert pedig amerikai csokitorta.
LEVES
zellerkrémleves
Póréhagymás zellerkrémleves
Ez a zellerkrémleves annyira jó lett, hogy azonnal fel kellett töltenem a receptjét, mert ezt mindenkinek meg kell kóstolnia! Olyan volt, mintha telenyomtam volna ételízesítővel, pedig csak ...
FŐÉTEL
rizottó
Sáfrányos rizottó
Nincs benne se plusz zöldség, se hús, de nem is kell, mert egy tál rizottó önmagában is annyira gazdag, hogy nem lesz hiányérzetünk. Bőven elég bele az a csipet sáfrány, amitől ...
DESSZERT
csokitorta
Amerikai csokitorta
Sokszor szoktam enni amerikai csokitortát cukrászdában, és annyira szereti az egész család, hogy gondoltam megkeresem a receptjét. Megtaláltam, kipróbáltam, és bevált. Lehet, hogy ...