Mit főzzek ma? Csütörtökön zellerkrémlevessel, rizottóval és csokitortával villantunk

A mai menü selymes krémleves és egy olyan második fogás, ami szépségével kárpótolja, hogy nincs benne hús. A desszert csokitorta, megéri kipróbálni!

A mai első fogásunk egy pórés zellerleves lesz, a második parmezánnal turbózott igazi olasz rizottó sáfránnyal, a desszert pedig amerikai csokitorta.

LEVES

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Még több rizottó itt!

DESSZERT

Még több tortarecept itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek