Mit főzzek ma? Csípős-savanyú leves, mázas kacsa és kókuszpalacsinta a menü szombaton

Eszméletlen ázsiai ízorgia vár rátok szombaton, mindegyik fogást érdemes kipróbálni, bízzatok bennünk!

A mai menü Kínát idézi: a büfék kedvenc levesével indítunk, amit valami egészen bomba kacsamell követ szuper ízletes mázzal, a desszert pedig pihe-puha kókuszpalacsinta lesz.

LEVES

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

1-2-3-4-5 kacsamell

Mostanában az egyik legfelkapottabb kínai recept az interneten az 1-2-3-4-5 borda, amiben a számok a csodás szósz alapanyag-arányait jelölik. Vagyis a rizsbort, a szójaszószt, a ...

Még több húsétel erre!

DESSZERT

Kókuszpalacsinta

Az amerikai reggeli elmaradhatatlan része, egy reformkísérlet egyik darabja. Aki imádja a kókuszt, biztos szeretni fogja, de ne legyenek illúzióink, mint a legtöbb reform élelmiszeren, ezen ...

Még több palacsinta erre!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...