Mit főzzek ma? Csütörtökre gombakrémleves, cukkinifőzelék és túrós linzer érkezik

A csütörtöki nap könnyed lesz, mert a selymes krémlevest szintén kellemes főzelék követi, amitől nem nehezülünk el, a sort pedig kicsike linzerek zárják, melyeket akár már húsvétra is elmenthetsz.

Csütörtökön sültgomba-krémleves érkezik, amely vegán diétába is illeszthető, ezt kapros cukkinifőzelék követi, mert kaprot nem csak nyáron lehet enni, a desszert pedig gyönyörű kakaós-túrós linzer lesz.

LEVES

Selymes sültgomba-krémleves

Ha csak egyetlen krémlevest ehetnénk, valószínüleg mi a gomba mellett tennénk le voksunkat, akkora kedvencünk. Ha igazán különlegesen szeretnétek elkészíteni, használjatok többféle ...

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Még több főzelékrecept itt!

DESSZERT

Még több linzer itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...