Mit főzzek ma? Zöldségleves négyféle gombóccal, BBQ-oldalas ragacsosan és epres-mascarponés pite a mai menü

Gazdag lesz a mai menü! A zöldségleveshez rögtön négy gombócot is kínálunk, készítsetek szuper levesbetéteket a hétvégén! Ropogós BBQ-oldalas a főételünk, és használjuk ki az utolsó epreket is: epres tart készüljön!

Csodás zöldséglevessel indítunk, megannyi parádés levesbetéttel, ezt követően a grillezések sztárja, egy ragacsos oldalas érkezik, amit epres tart követ könnyed mascarponehabbal.

LEVES

Zöldségleves négyféle gombóccal

Mi magyarok a tartalmas leveseket kedveljük, még a zöldségekkel teli húsleveshez is főzünk ki tésztát, nem elégszünk meg a szűrt lével. Most a legjobb levesbetéteket készítettem el ...

Még több zöldségleves itt!

FŐÉTEL

BBQ oldalas ragacsosan, ropogósan

Mindannyiunk nagy kedvence az oldalas! Hát itt a nagy klasszikus újragondolva... az eredmény kívül ragacsos mégis ropogós, belül pedig omlós, puha... hangsúlyosan ízes, enyhén füstös, ...

Még több oldalas itt!

DESSZERT

Epres-mascarponés pite

A most következő epres pite az egyik kedvenc sütemény-kategóriámba tartozik: a látványos, fantasztikus ízű, mégis pofonegyszerű édességek közé. Kakaós omlós tészta, lágy ...

Még több epres pite itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...