Mit főzzek ma? Zöldborsóleves, berlini döner és marlenka a keddi menü

Igyekszünk nem bonyolult, hosszú ideig készülő ételeket ajánlani erre a verőfényes, napsütéses keddi napra.

Kedden friss borsóból készült zöldborsóleves, a legízletesebb döner kebab és igazi házi marlenka vár titeket!

LEVES

Még több leves itt!

FŐÉTEL

Berlini döner kebab

Ha már ettünk Berlinben, akkor azért, ha még nem, akkor azért készítsük el. Sok szereplős recept, de ettől függetlenül nem telik sok időbe az elkészítése, és megéri, barátokkal, ...

Még több gyros itt!

DESSZERT

Diós marlenka

Nem olcsó, nem könnyű, és elképesztő sok kalória van benne. De aki valaha elkészíti vagy megkóstolja ezt a házi diós marlenkát, egészen biztos, hogy függő lesz. Mint minden soklapos ...

Még több sütemény itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...