Mit főzzek ma? Zöldbableves, mátrai borzaska és szedres-fehércsokis sütemény készül ma

A mai menü tele lesz olyan fantasztikus fogásokkal, melyek tökéletesen illenek egy fenomenális hétvégéhez.

A mai menü egy hagyományos zöldbablevesből, egy izgalmas mátrai borzaskából és egy könnyen elkészíthető szedres-fehér csokis kevert süteményből áll.

LEVES

Még több leves itt!

FŐÉTEL

Még több bundás hús itt!

DESSZERT

Még több desszert itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk