A mai menü egy hagyományos zöldbablevesből, egy izgalmas mátrai borzaskából és egy könnyen elkészíthető szedres-fehér csokis kevert süteményből áll.
LEVES
zöldbableves
Hagyományos zöldbableves
A recept Turós Emil régi szakácskönyvében található. A zöldbableves soha nem volt a kedvenc fogásom, de ez a recept mindent megváltoztatott. Ajánlom mindenkinek, kitűnő fogás!
FŐÉTEL
bundás hús
Mátrai borzaska medálok
Ropogós, burgonyás bundában sült hús, megkoronázva tejföllel és sajttal, ez a mátrai borzaska, egyike a leglaktatóbb ételeinknek, amit pontosan ezért szeretünk oly nagyon.
DESSZERT
gyümölcsös süti
Szedres-fehércsokis kevert süti
Búcsúztassuk a nyarat ezzel az egyszerű, ám nagyon szaftos, ízbomba kevert süteménnyel. A könnyű és puha vaníliás sütemény házi szederszósszal készül, amit bőségesen, ...