Mit főzzek ma? Zellerkrémleves körtével, tejfölös-sajtos csirkemell és pihekönnyű aranygaluska vár ma

Szem nem marad szárazon a mai menünktől! Kerüljön az asztalra egy őszies zellerkrémleves körtével, egy finom tejfölös-sajtos csirkemell és egy klasszikus, pihekönnyű aranygaluska.

A mai finomságok biztosan elnyerik majd az egész család tetszését, hiszen zellerkrémleves készül majd körtével, amit egy kiadós tejfölös-sajtos csirkemell követ. A legvégén pedig jöhet egy pihekönnyű aranygaluska! Jó étvágyat hozzájuk!

LEVES

Még több zellerkrémleves itt!

FŐÉTEL

Még több tejfölös csirke itt!

DESSZERT

Még több aranygaluska itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek