Mit főzzek ma? Vöröslencse-krémleves, spenótos csirke és mákos guba csábít

Lenyűgözően egyszerű, mégis látványos menüvel készültünk nektek mára. Összedobni gyerekjáték, az állak pedig biztos leesnek majd a tálalás közben. Mind a vöröslencse-krémleves, mind a spenótos csirke egy kész csoda, a mákos gubáról nem is beszélve.

Igen, egy menü lehet egyszerre nagyon könnyen elkészíthető és látványos. Erre pedig a következő három étel az egyik legjobb példa: vöröslencse-krémleves, villámgyors spenótos csirke és mákso guba.

LEVES

Még több krémleves itt!

FŐÉTEL

Még több tepsis hús itt!

DESSZERT

Mákos guba tej- és tojásmentesen

Mindenki ismeri ezt a tipikus magyar édességet. Ez a mákos finomság egyébként Németországban is igen közkedvelt desszert. Általában a hűvösebb időszakhoz kötjük a gubát, de mára ...

Még több mákos guba itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...