Mit főzzek ma? Vöröslencse-krémleves, báránydürüm és pisztáciás baklava csábít ma
Végre itt a hétvége, úgyhogy itt az idő, hogy összedobj egy isteni vöröslencse-krémlevest, egy autentikus báránydürümöt és egy nagy tepsi pisztáciás baklavát.
A mai menünket a közel-keleti konyhai ihlette, így kerüljön az asztalra egy finom vöröslencse-krémleves, egy nagy adag báránydürüm és egy nagy tepsi pisztáciás baklava. Jó étvágyat kívánunk hozzájuk!
LEVES
Még több lencseleves itt!
FŐÉTEL
báránysültek
A dürüm a török konyhaművészet egyik specialitása. Az 1970-80-as években terjedt el Európában, leginkább gyorséttermi kajaként, de azóta is töretlen a népszerűsége, sőt, el sem ...
Még több báránysült itt!
DESSZERT
különleges rétesek
Bizonyára nem vagyunk egyedül azzal, hogy imádjuk a török édességek non plus ultráját, a csodálatosan ragacsos baklavát! És mivel egyáltalán nem bonyolult házilag elkészíteni, fogtuk ...
Még több különleges rétes itt!