A mai menünket a közel-keleti konyhai ihlette, így kerüljön az asztalra egy finom vöröslencse-krémleves, egy nagy adag báránydürüm és egy nagy tepsi pisztáciás baklava. Jó étvágyat kívánunk hozzájuk!
LEVES
Még több lencseleves itt!
FŐÉTEL
báránysültek
Autentikus báránydürüm
A dürüm a török konyhaművészet egyik specialitása. Az 1970-80-as években terjedt el Európában, leginkább gyorséttermi kajaként, de azóta is töretlen a népszerűsége, sőt, el sem ...
Még több báránysült itt!
DESSZERT
különleges rétesek
Isteni pisztáciás baklava
Bizonyára nem vagyunk egyedül azzal, hogy imádjuk a török édességek non plus ultráját, a csodálatosan ragacsos baklavát! És mivel egyáltalán nem bonyolult házilag elkészíteni, fogtuk ...
Még több különleges rétes itt!
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!