Mit főzzek ma? Vöröslencse-krémleves, báránydürüm és pisztáciás baklava csábít ma

Végre itt a hétvége, úgyhogy itt az idő, hogy összedobj egy isteni vöröslencse-krémlevest, egy autentikus báránydürümöt és egy nagy tepsi pisztáciás baklavát.

A mai menünket a közel-keleti konyhai ihlette, így kerüljön az asztalra egy finom vöröslencse-krémleves, egy nagy adag báránydürüm és egy nagy tepsi pisztáciás baklava. Jó étvágyat kívánunk hozzájuk!

LEVES

Még több lencseleves itt!

FŐÉTEL

Autentikus báránydürüm

A dürüm a török konyhaművészet egyik specialitása. Az 1970-80-as években terjedt el Európában, leginkább gyorséttermi kajaként, de azóta is töretlen a népszerűsége, sőt, el sem ...

Még több báránysült itt!

DESSZERT

Isteni pisztáciás baklava

Bizonyára nem vagyunk egyedül azzal, hogy imádjuk a török édességek non plus ultráját, a csodálatosan ragacsos baklavát! És mivel egyáltalán nem bonyolult házilag elkészíteni, fogtuk ...

Még több különleges rétes itt!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...