Mit főzzek ma? Valentin-nap sültgomba-krémlevessel, lazaccal és csokiszufléval támadunk

Valentin-nap legyünk kreatívak, előkerülhetnek az extrább, talán drágább alapanyagok is, ha éppen megengedhetjük magunknak. Egyébként a lazac helyett egy-egy szelet harcsafilé is tökéletes lesz, a gomba nem drága, és a csokiszuflé sem vészes, cserébe viszont elegáns mindegyik, és garantált a kedvesünk elégedettsége.

Február 14-re, azaz Valentin-napra elegáns fogásokkal érkezünk: gombakrémlevessel, gyönyörűen tálalva, serpenyős mustáros lazaccal, melyhez bármilyen köret jól áll, mi salátát vagy például sült édesburgonyát ajánlunk mellé, és csinos csokiszufléval támadunk.

LEVES

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Még több halételt itt találsz!

DESSZERT

Még több édességet erre találsz!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek