Mit főzzek ma? Vajbableves, egyszerű zöldségfasírt és mentás citromhab frissít fel

A levesünk, főételünk, sőt még a desszert is olyan könnyed és frissítő lesz, hogy az csak na! Vajbablevessel, medvehagymás fasírttal és citromhabbal lakhatunk jól ma.

Frissítő menüben lesz részünk a mai nap: könnyed, tejfölös vajbableves készül, mellé pedig medvehagymás zöldségfasírt és mentás citromhab.

LEVES

Még több zöldbableves itt!

FŐÉTEL

Még több zöldségfasírt itt!

DESSZERT

Még több desszertkrém itt!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...