Mit főzzek ma? Újhagymaleves, szezámos-gyömbéres csirke és mini epertortácska csábít

A melegben jobban esnek a kicsit könnyedebb, savanykásabb fogások, így ma ilyen menüt raktunk nektek össze.

Kezdésnek egy hagymalevest szolgálunk fel, melyet mentával bolondítunk meg, majd jöhet egy szezámos-gyömbéres csirke, végül egy epres tortácskával tesszük teljessé a menüt.

LEVES

Még több hagymaleves itt!

FŐÉTEL

Még több zöldséges csirke itt!

DESSZERT

Még több tortácska itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek