Ünnepi menünk egy kiadós, színes és ízletes halászlével indul, melyet a klasszikus, szaftos és laktató töltött káposzta követ, desszertként pedig a legédesebb és legfinomabb mákos és diós bejglit tálaljuk!
LEVES
halászlé
Szegedi vagy bajai, gyufatésztával vagy kenyérrel, passzírozva vagy hagyományosan, patkóval vagy harcsafilével...
Megannyi lehetőség, rengeteg elkészítési forma, de egy valami ...
Még több halászlérecept itt!
FŐÉTEL
töltött káposzta
Nálunk a savanyú káposztás verzió a bevett karácsonykor, de ízHUSZÁR-ral rendeztünk egy kis káposzta versenyt - én kaptam a paradicsomosat, ő az erdélyit. Így aztán életemben ...
Még több töltött káposztarecept itt!
DESSZERT
bejgli
A karácsonyi ünnep elképzelhetetlen a bejgli nélkül. Egy baj van vele, általában kireped. Egyszer azt mondta nekem egy elismert cukrász, hogy az a bejgli, ami nem repedt ki, az nem is ...
Még több bejglirecept itt!