Mit főzzek ma? Túrógombócos karalábéleves, zakuszkás tészta és citromos sült tejberizs vár

Maceramentes készülődéssel három olyan csodafogást kaphatunk ma, amelyek közül mindegyik hatalmasat szól: a gombócos karalábéleves, a zakuszkás tészta és a citromos, sült tejberizs is megér egy misét.

A mai ebéd fogásai elsőre talán furcsának tűnhetnek, de mindenképpen megéri velük közelebbről is megismerkedni: a túrógombócos karalábélevessel, a zakuszkapestós spagettivel és a citromos sült tejberizzsel egyaránt.

LEVES

Még több karalábéleves itt!

FŐÉTEL

Zakuszka ihlette sült paprika pesto

Gyors vacsora, ami csavaros üvegbe téve több estét is megmenthet. Ihletője a zakuszka, de ha valaki szeretné krémesebbé tenni, rakhat bele egy-két kanál ricottát is. :)

Még több pesto itt!

DESSZERT

Még több tejberizs itt!

Legújabb receptek

Borsos tokány

Hentes, zöldborsós vagy éppen borsos tokány, mindegyiket szeretjük. A lényeg, hogy a húst itt is ott is vékony csíkokra vágjuk, és mindenhol valami mással egészül ki az étel. Ennél ...

Tejbegrízkeksz

Ízükben a retró menzák tejbegrízeit idézik ezek a kakaóba és fahéjba forgatott, roppanós-omlós kekszek. Elkészítésük lehengerlően egyszerű, elfogyasztásuk pedig még ...

Vaníliás grízpuding

A házi vaníliapuding grízzel kiegészített verziója ez, a búzadara pedig valahogyan sokkal otthonosabbá, szinte nosztalgikussá teszi a desszertet. Elkészíteni nem olyan bonyolult, ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Kárpátok-krémes

A lengyel cukrászat nagy kedvenc süteménye, a karpatka két réteg égetett tésztából és egy nagy adag, lágy vaníliakrémből áll. A torta hullámos felszínét porcukorral behintve kapjuk ...

Egyszerű sajttekercs

A vendégségek koronázatlan királynője a hidegtál. Mindenféle húskészítményt, sajtokat és kencéket szervírozhatunk egy tálcán. A sajttekercs egy keveréke ezeknek, hiszen sajt, sonka, ...

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!