Mit főzzek ma? Toszkán paradicsomleves, mustáros csirkecombok és epres-pisztáciás tiramisu vár

A mai menü egy kicsit olaszosra sikerült, tele jobbnál jobb ízekkel. Nem fogtok csalódni és éhesek maradni, az biztos!

A mai menüt egy igazán könnyed, de annál fűszeresebb paradicsomlevessel indítjuk, majd jöhet utána egy fenséges mustáros csirkecomb, végül egy epres-pisztáciás tiramisu.

LEVES

Még több paradicsomleves itt!

FŐÉTEL

Még több fűszeres hús itt!

DESSZERT

Még több tiramisu itt!

Legújabb receptek

Rántott gomba

A rántott gomba egy nagyszerű fogás, amit pillanatok alatt össze lehet dobni. Kívül ropogós, belül csodálatosan lédús. Tartármártással és rizi-bizivel tálalva egy örök klasszikus.

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!