Mit főzzek ma? Toszkán paradicsomleves, mustáros csirkecombok és epres-pisztáciás tiramisu vár

A mai menü egy kicsit olaszosra sikerült, tele jobbnál jobb ízekkel. Nem fogtok csalódni és éhesek maradni, az biztos!

A mai menüt egy igazán könnyed, de annál fűszeresebb paradicsomlevessel indítjuk, majd jöhet utána egy fenséges mustáros csirkecomb, végül egy epres-pisztáciás tiramisu.

LEVES

Még több paradicsomleves itt!

FŐÉTEL

Még több fűszeres hús itt!

DESSZERT

Még több tiramisu itt!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...