A mai menüt egy igazán könnyed, de annál fűszeresebb paradicsomlevessel indítjuk, majd jöhet utána egy fenséges mustáros csirkecomb, végül egy epres-pisztáciás tiramisu.
LEVES
paradicsomleves
Pappa al pomodoro (Toszkán paradicsomleves)
Magyar értelmezésben aligha sorolnánk a levesek közé ezt a toszkán specialitást, sűrűségét tekintve inkább a főzelékeink közt lenne a helye. Isteni finom, laktató fogás, friss ...
FŐÉTEL
fűszeres húsok
Mustáros csirkecombok serpenyőben
Vettem egy üveg igazán finom mustárt, úgyhogy olyan receptet kerestem hozzá (és amit a Seasons & Suppers oldalon találtam meg), amiben ez a főszereplő. Érdemes egyébként kétféle ...
DESSZERT
tiramisu
Epres-pisztáciás tiramisu
A tiramisunak nem vagyok nagy rajongója, na de ezt az epreset bármikor enném!
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!