Mit főzzek ma? Tökmagos gombakrémleves, ropogós kacsasült és barackos marcipánsüti a menü

Az ízek kavalkádját biztosítja a napi menünk. Lesz itt tökmagos, selymes gombakrémleves, ropogós külsejű, belül omlós kacsasült, és még egy barackos marcipános aprósüti is.

Reméljük, éhesek vagytok, mert olyan ételekkel készültünk, melyek után garantáltáltan elégedetten dőltök majd hátra. Gombakrémleves tökmaggal, kacsasült lilakáposztával és aszalt barackos aprósüti is van a tarsolyunkban.

LEVES

Még több gombakrémleves itt!

FŐÉTEL

Még több kacsasült itt!

DESSZERT

Még több különleges aprósüti itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek