Mit főzzek ma? Tojásleves, mátrai borzaska és csokiöntetes piskótakocka a menü

Könnyen elkészíthető levessel, laktató főétellel és mindenki kedvenc menzás desszertjével készülünk mára.

A klasszikus, 15 perc alatt elkészíthető tojásleves mellé szaftos mátrai borzaska és a kedvenc piskótakockánk dukál.

LEVES

Még több tojásleves itt!

FŐÉTEL

Még több bundás hús itt!

DESSZERT

Még több piskóta itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk