Mit főzzek ma? Tejfölös raguleves, paprikás krumpli és rizskoch hívogat

Parádés összeállítás köszönt ma minket. Főzzünk gyorsan finomat: tejfölös borjúragulevest, tökéletes paprikás krumplit és mentes rizskochot.

Új nap, új ebédmenü, amit ki kell találni. Ne törjük túl hosszan a fejünket, itt jön a megmentőnk egy tejfölös borjúraguleves, egy tökéletes paprikás krumplis és egy mentes rizskoch képében.

LEVES

Tejfölös borjúraguleves

Egy leves, ami a leghidegebb napokon is felmelegít. Aki szereti a leveseket és szeret új recepteket kipróbálni, annak ajánlom csak igazán. Nálunk gyakran kerül az asztalra, és nagy ...

Még több raguleves itt!

FŐÉTEL

Tökéletes paprikás krumpli

A magyar konyha egyik legfinomabb és legtöbbet készített fogása. A jó paprikás krumplihoz a legjobb alapanyagokat szükséges használni. Burgonyából válasszuk a nem szétfövő fajtákat, ...

Még több paprikás krumpli itt!

DESSZERT

Szuperegyszerű mentes rizskoch

Gyors reggeli falatnak, főételnek, desszertnek, szinte mindennek megfelel egy szuper rizsfelfújt. Ez a recept minden jó tulajdonsága mellett ráadásként, tojás- és tejmentes, hogy a nap ...

Még több rizsfelfújt itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...