Mit főzzek ma? Tárkonyos raguleves, tonhalas gnocchi, rizskoch a menü

Egyik legnagyobb kedvenc levesetek jutott a mai napra, a főfogás tonhalas gnocchi, a desszert pedig rizskoch, amiből tuti holnapra is marad pár kocka.

A mai menü tárkonyos ragulevessel indul, pulykahússal, sok borsóval, ezt egy tonhalas gnocchi követi, ami bolti gnocchiból is finom lesz, nyugalom, az édesség pedig lekvárral spékelt rizskoch, azaz rizsfelfújt.

LEVES

Tárkonyos pulykaraguleves

A savanykás levesek egyik sztárja kétségkívül a tárkonyos csirkeraguleves. Ezzel a recepttel ti is elkészíthetitek otthon egyszerűen.

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Tonhalas gnocchi

A Szakácskönyvtár sorozat Tészták c. részében akadtam rá erre a receptre. Gyorsan összedobható, nagyon finom. Kicsi fiam reggelire ette és szerencsére nem volt gondja az új ízzel.

Még több tésztarecept itt!

DESSZERT

Egyszerű rizskoch

A szomszéd néni régen rizskónak hívta. Nekünk mindegy, milyen néven fut, egy könnyű leves után tökéletes második fogás!

Még több édesség itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...