Mit főzzek ma? Tárkonyos csirkeraguleves, spenótos orzótészta, morzsás almás vár

A mai menüsorban magyaros és olaszos fogás is vár titeket: a leves tárkonyos-csirkés, a főétel tejszínes-spenótos, a süti pedig almás-morzsás legyen!

Egyik legnépszerűbb levesünk indítja a mai ebédmenüt, melyet olasz orzótészta követ sok-sok spenóttal, a harmadik fogás pedig édes morzsás almás lesz.

LEVES

Még több raguleves itt!

FŐÉTEL

Még több spenótos tészta itt!

DESSZERT

Még több almás pite itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek