Ma házi káposztás csigát haraphatunk a klasszik tárkonyos csirkeragulevesünk mellé, végezetül pedig édes almakompót vár ránk desszert gyanánt.
ELŐÉTEL
Puha káposztás csiga
Furcsa helyet foglal el ez a káposztás csiga a péksütemények világában: egyszerre akar sós és édes is lenni, és sikerül is neki...de még hogy. Ez a különleges kettősség a csiga ...
Még több csiga itt!
FŐÉTEL
Klasszikus tárkonyos csirkeraguleves
A klasszikus tárkonyos csirkeraguleves titkát az eresztéke adja (így nevezik az erdélyi gasztronómiában a levesekhez, főzelékekhez sűrítés céljából adott alapanyagokat), mely ...
Még több raguleves itt!
DESSZERT
Egyszerű almakompót
Bár egész évben kapható az alma, az igazi szezonja mégiscsak most, ősszel van. Befőzni is ilyenkor érdemes, akár lekvárnak, akár kompótnak-befőttnek készítenénk el. Most egy nagyon ...
Még több kompót itt!