Kerüljön ma az ebédlőasztalra egy mennyei tárkonyos csirkeraguleves, egy ízletes mátrai borzaska és egy fantasztikus pöfeteg keksz! Jó étvágyat hozzájuk!
LEVES
raguleves
Klasszikus tárkonyos csirkeraguleves
A klasszikus tárkonyos csirkeraguleves titkát az eresztéke adja (így nevezik az erdélyi gasztronómiában a levesekhez, főzelékekhez sűrítés céljából adott alapanyagokat), mely ...
FŐÉTEL
bundás hús
Mátrai borzaska medálok
Ropogós, burgonyás bundában sült hús, megkoronázva tejföllel és sajttal, ez a mátrai borzaska, egyike a leglaktatóbb ételeinknek, amit pontosan ezért szeretünk oly nagyon.
DESSZERT
kakaós keksz
Villámgyors pöfeteg keksz
A csokis pöfeteg más néven ráncos keksz az egy népszerű ünnepi nassolni való. Az amerikai recepthez hasonlóan ez is gyors és egyszerű. Kívül roppanós, belül omlós, mint egy brownie. ...