Mit főzzek ma? Szerdára csicsókaleves érkezik, sült csirkecomb és tejpite

A mai három fogás után sem maradsz éhes, a csicsóka eleve nagyon kiadós alapanyag, a csirkecombok zöldségekkel sütve viszont ellensúlyozzák a teltségérzetet. És még édességet is hoztunk!

Krémes leves az elhanyagolt csicsókából, ezt zöldségekkel sült csirkecombok követik, a desszert pedig tejpite vaníliásan.

LEVES

Még több levesrecept erre!

FŐÉTEL

80 fokos csirkecombok

Avagy hogyan érjünk haza a kirándulásból a csábító ebéd illatára. Jól hangzik, ugye? Hétvégén túrázás előtt bedugtam a combokat a sütőbe, és mire fáradtan-éhesen ...

Még több húsétel itt!

DESSZERT

Vaníliás tejpite

Habkönnyű vaníliás tejpite, kevesebb mint egy óra alatt! Frissen, langyosan és hidegen is isteni desszert! :)

Még több piterecept itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...