Mit főzzek ma? Sütőtökkrémleves, mézes-mustáros sertésszűz és almarózsa a menü

A mai menüvel teljesen őszi hangulatba kerülhetsz, hiszen a sütőtökön át az almán keresztül a mézig minden szerepel az alapanyaglistán.

Mára egy igazán ínycsiklandozó sütőtökkrémleves, egy mézes-mustáros sertésszűz és fűszeres almarózsa kerül az asztalra.

LEVES

Még több sütőtökkrémleves itt!

FŐÉTEL

Még több szűzpecsenye itt!

DESSZERT

Fűszeres almarózsa

Nem csak elképesztően szépek ezek az almarózsák, de pikk-pakk el is készülnek. Hagyd nyitva a konyhaajtót, hogy az illatfelhő átjárhassa a lakást!

Még több almás sütemény itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...