Nagyon laktató finomságokat ajánlunk mára: a sültkrumpli-krémlevesből akár két tányérral is kapásból meg tudnánk enni, de kell helyet hagyni a mennyei lencsebolognainak és az epres-almás morzsasütinek is!
LEVES
burgonyakrémleves
Sültkrumpli-krémleves mustáros medvehagymapesztóval
A sültkrumpli-krémleves ízének titka, hogy főzés helyett héjában, a sütőben sütjük meg a burgonyát, aminek sült, forró húsa a levesünkben felhasználva még intenzívebb ízt ad. ...
FŐÉTEL
bolognai
Lencsebolognai
Erre a lencsére még azok is ránéznek, akik nem húsmentesen étkeznek! A klasszikus bolognai ragu zöldséges változatának titka a lencse, ami a darált húshoz hasonló állagot kölcsönöz ...
DESSZERT
morzsás süti
Epres-almás crumble
Almás ízesítésben már sokszor ettem, de mivel az eper a kedvenc gyümölcsöm, nem tudtam megállni a felhasználását.
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!