Mit főzzek ma? Sültkrumpli-krémleves, lencséből készült bolognai és epres morzsasüti vár

Nagyon laktató, sokszínű menüt ajánlunk mára az egyik legfinomabb krémlevessel, hamis bolognaival, aminél észre sem vesszük, hogy nincs benne hús, desszertként pedig édes epres morzsasütit tálalunk, ami megkoronázza a napot.

Nagyon laktató finomságokat ajánlunk mára: a sültkrumpli-krémlevesből akár két tányérral is kapásból meg tudnánk enni, de kell helyet hagyni a mennyei lencsebolognainak és az epres-almás morzsasütinek is!

LEVES

Még több krumplileves itt!

FŐÉTEL

Lencsebolognai

Erre a lencsére még azok is ránéznek, akik nem húsmentesen étkeznek! A klasszikus bolognai ragu zöldséges változatának titka a lencse, ami a darált húshoz hasonló állagot kölcsönöz ...

Még több bolognai itt!

DESSZERT

Még több süti itt!

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...