Mit főzzek ma? Sültkrumpli-krémleves, lencséből készült bolognai és epres morzsasüti vár

Nagyon laktató, sokszínű menüt ajánlunk mára az egyik legfinomabb krémlevessel, hamis bolognaival, aminél észre sem vesszük, hogy nincs benne hús, desszertként pedig édes epres morzsasütit tálalunk, ami megkoronázza a napot.

Nagyon laktató finomságokat ajánlunk mára: a sültkrumpli-krémlevesből akár két tányérral is kapásból meg tudnánk enni, de kell helyet hagyni a mennyei lencsebolognainak és az epres-almás morzsasütinek is!

LEVES

Még több krumplileves itt!

FŐÉTEL

Lencsebolognai

Erre a lencsére még azok is ránéznek, akik nem húsmentesen étkeznek! A klasszikus bolognai ragu zöldséges változatának titka a lencse, ami a darált húshoz hasonló állagot kölcsönöz ...

Még több bolognai itt!

DESSZERT

Még több süti itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...