Mit főzzek ma? Sárgaborsóleves, rántott cukkini és frissítő gyümölcssaláta vár titeket

Ma egy könnyed és nyárias menüt hoztunk nektek, ami mennyei sárgaborsólevestől, lédús rántott cukkinitől és frissítő gyümölcssalátától lesz igazán különleges!

Az alábbi három fogás titeket is biztosan levesz majd a lábatokról! Lesz itt lengyel sárgaborsóleves, rántott cukkini lédúsan és ropogósan - citromfüves joghurtmártogatóssal és frissítő gyümölcssaláta.

LEVES

Lengyel sárgaborsóleves

A sárgaborsóleves nálunk talán kevésbé ismert - mi inkább főzeléknek készítjük -, de Lengyelországban régóta népszerű fogás, mivel nagyon tápláló, ugyanakkor olcsó - éppen ...

Még több borsóleves itt!

FŐÉTEL

Még több bundázott zöldség itt!

DESSZERT

Frissítő gyümölcssaláta

Biztosan egyetértünk abban, hogy egy nyár sem telhet el gyümölcssaláta nélkül. Ez az egyszerűen összedobható könnyed desszert bármilyen kombinációval megállja a helyét, az évszak ...

Még több gyümölcssaláta itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...