Mit főzzek ma? Répakrémlevessel, zöldséges pitével és madártejjel várunk

A mai menüsor könnyed, római köményes répakrémlevessel indul, zöldséges pitével folytatódik, és madártejjel zárul. Jó étvágyat!

A mai menüvel nem tervezzük túlzottan megterhelni a gyomrunkat, tartsatok velünk:

LEVES

Még több krémleves itt!

FŐÉTEL

Francia zöldséges pite

Ezen a héten a VegaSaltyban egy nagyon finom, egyszerűsített francia pitét mutatunk, amit akár a franciák pizzájának is nevezhetnénk. Az eredetit sokkal lassabban, többféle ...

Még több zöldséges pite itt!

DESSZERT

A tökéletes madártej

A madártej, azaz ile flottante (ejtsd: il flottant) egy francia ihletésű édesség, jelentése: úszó sziget. Lágy és krémes tejsodó, amin puha és könnyed habgaluskák úszkálnak. Hidegen ...

Egyéb madártejreceptek itt!

Legújabb receptek

Borsos tokány

Hentes, zöldborsós vagy éppen borsos tokány, mindegyiket szeretjük. A lényeg, hogy a húst itt is ott is vékony csíkokra vágjuk, és mindenhol valami mással egészül ki az étel. Ennél ...

Tejbegrízkeksz

Ízükben a retró menzák tejbegrízeit idézik ezek a kakaóba és fahéjba forgatott, roppanós-omlós kekszek. Elkészítésük lehengerlően egyszerű, elfogyasztásuk pedig még ...

Vaníliás grízpuding

A házi vaníliapuding grízzel kiegészített verziója ez, a búzadara pedig valahogyan sokkal otthonosabbá, szinte nosztalgikussá teszi a desszertet. Elkészíteni nem olyan bonyolult, ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!