A mai menü nyugalmat áraszt magából: a három fogás tökéletesen illeszkedik egymáshoz, és csak arra vár, hogy egy nagy asztaltársaság elé kerüljön. Elsőként répakrémlevessel indulunk, utána dekadens csőben sült brokkoli érkezik, legvégül pedig egy kapros-túrós lepény ballag.
LEVES
Misós, „odakapós" sültsárgarépa-krémleves
Egyszerűen elkészíthető leves, ami mindössze sütőben sült gyökérzöldségeket (jelen esetben sárgarépát) zellerszárat, hagymát és világos (shiro) misopasztát (ejtsd: miszó) rejt. ...
FŐÉTEL
Csőben sült brokkoli hagymás besamellel
Nincs is jobb vacsora egy jóféle csőben sült zöldségnél - ezt a brokkolis változatot pedig a besamelmártásba kevert vöröshagyma teszi még ellenállhatatlanabbá.
Még több csőben sült étel itt!
DESSZERT
Elronthatatlan kapros-túrós lepény
Nagyon egyszerű, gyors, igazi békebeli recept. Elrontani lehetetlen, cserébe abbahagyni is! A magas hőfok nem elírás, tényleg ennyi kell neki.
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!