Mit főzzek ma? Sárgaborsó-krémleves, brokkolipizza és szuperegyszerű túrós süti vár

A mai menüsorból mellőzzük ugyan a húst, de cseppet se aggódjatok, mert a sárgaborsó a fehérjéről, a brokkolipizza az egészséges főételről, a sütemény pedig az édes ízről gondoskodik majd.

A mai menü három fogása egy sárgaborsó-krémleves, egy brokkolipizza és egy szuperegyszerű túrós süti.

LEVES

Pikáns vöröslencse-krémleves

Először készítettem vöröslencsét életemben. Mivel krémleves mániás a családom, ezért már amikor megvettem tudtam, hogy az lesz belőle. Ha gyerekek is esznek belőle, akkor mielőtt ...

Még több krémleves itt!

FŐÉTEL

Brokkolipizza

Az újragondolt pizzafeltét-kombinációk egyre inkább aranykorukat élik, a tészta hozzávalóin azonban ritkán szokás változtatni. Ez a lisztmentes recept olyanok előtt is megnyitja a ...

Még több zöldséges pizza itt!

DESSZERT

Még több túrós süti itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...