Ma sárgaborsóleves vár rátok svéd recept szerint, amit sörbundás gomba követ, a desszert pedig császármorzsa képében száll az asztalra.
LEVES
Artsoppa - svéd sárgaborsóleves
Pofonegyeszerű, sűrű, laktató leves, Svédországban nagyon népszerű. Kicsit olyan, mint a sárgaborsó főzelék, kicsit, mint egy sűrű lencseleves - hidegben gyors és tökéletes ebéd ...
Még több különleges leves itt!
FŐÉTEL
Sörbundás rántott gomba
Gondoltál már a rántott gombára sörös bundában? Ha még nem, akkor mindenképp ki kell próbálnod! Ne csak a húsoknál hagyj fel a szokásos zsemlemorzsás panírral, nyugodtan kísérletezz ...
Még több bundázott zöldség itt!
DESSZERT
Gyors császármorzsa Barna Fruzsinától
Gyakran csinálok császármorzsát reggelire, ha épp azt kívánom. A legtöbb recept azonban úgy írja le az elkészítését, hogy a tésztát órákra hűtőbe kell tenni (hogy a búzadara és ...