A mai menüsor első vendége egy lassú főzésű „fehérkrémleves" hullámos burgonyacsipsszel és cheddarral, a főétel spenótos-csirkés tészta, a süti pedig gyönyörű lemon bar.
LEVES
krémleves
Lassú főzésű "fehérkrémleves" hullámos burgonyacsipsszel és cheddarral
Ez a krémes vegetáriánus leves szerény téli alapanyagokra épül, de a tejföl és a metélőhagyma hozzáadásával izgalmakat is csempászhetünk a krémlevesbe. Nem beszélve a ráhalmozott ...
FŐÉTEL
spenótos tészta
Spenótos tészta csirkével
A spenótos tészta elkészítése lassan két évtizedes hagyománnyal bír nálunk, a recept első verzióját testvérem, Emese készítette el először nekem. Sokáig szentül megvoltam ...
DESSZERT
sütikocka
Lemon bar, a legkrémesebb citromkocka
Imádni fogjátok ezeket a fényes és csillogó citromkockákat ropogós-omlós tésztaalappal és puha, zamatos citromos töltelékkel. Azon túl, hogy ez a sütemény isteni finom és frissítő, ...